O nama

stomatoloska ordinacija Dentalmed Novi Sad

Stomatološka ordinacija DentalMed Novi Sad

Sve stomatološke usluge na jednom mestu

Stomatološka ordinacija DentalMed NS otvorena je 2015. godine, u srcu Novog Sada. Opremljena najsavremenijom opremom, materijalima najvišeg kvaliteta koje retko koje ordinacije imaju, polako nalazi svoje mesto. Uz tim stručnjaka i saradnika koji čine opšti stomatolog, ortodont, oralni hirurg, protetičar, moguće je rešiti probleme iz svih oblasti stomatologije, uključujući implantologiju, oralnu hirurgiju, protetiku, ortodonciju kao i estetsku stomatologiju. Uz prijatni moderni ambijent i ljubazne i stručne doktore i specijaliste svih oblasti, vaše oralno zdravlje je naš apsolutni imperativ!

Tim

Kvalifikovan tim profesionalaca

U našoj ordinaciji, svi doktori pored završenih specijalizacija, se konstantno edukuju u zemlji i inostranstvu na raznim kongresima, seminarima, kursevima o najnovijim tehnologijama i metodama rada, u cilju unapređenja usluge.

zubar Dentalmed Novi Sad

Otkrijte šta nudimo

Ortodoncija

Pacijenti uz pomoć našeg kompetentnog doktora (specijaliste ortodoncije) rešavaju problem nepravilnog položaja zuba i vilica,nepravilnog zagrižaja koji dovodi do mnogih daljih komplikacija. Uz kombinaciju više tehnika za koje je naš doktor dodatno edukovan, uz individualnu terapiju određenu za svakog pacijenta, i ponudu više ortodontskih aparata, estetskih safirnih, providnih folija, i klasičnih aparata (fiksnih „proteza“), pacijenti imaju priliku da u potpunosti promene i ulepšaju svoj osmeh, za ceo život.

Oralna hirurgija

Mnoge ekstrakcije (vađenje) zuba, zahtevaju hirurški pristup, zbog svog nepristupačnog položaja u kosti vilice. Ciste, procesi nastali oko korena zuba, i jos mnoge hirurške intervencije, u našoj ordinaciji se obavljaju svakodnevno. Uz naše hirurge, svi oblici hirurških intervencija, su apsolutno bezbolne, i sigurne za pacijente uz adekvatnu pripremu i praćenje nakon intervencije.

Protetika

Pacijenti na brz i siguran način,rešavaju problem nedostatka jednog ili više zuba, ili estetski popravljaju, ulepšavaju izgled svojih zuba. Uz veliku ponudu materijala izrađenih krunica i proteza, od klasičnih do estetskih bezmetalnih krunica, pacijenti za kratko vreme, dobijaju nov osmeh, menjaju svoj izgled i sa samopouzdanjem izlaze iz naše ordinacije.

Implantologija

Najbolji način rešavanja nedostatka jednog ili više zuba, ukoliko se ispunjavaju neophodni uslovi za to, su upravo implanti. Oni omogućavaju nadoknadu zuba, bez oštećenja i opterećenja okolnih zuba, uz očuvanje kosti. Naš hirurg-implantolog, ima višegodišnje iskustvo i pružamo Vam najsigurniji i potpuno bezbolan način ugradnje implantata.

Lečenje zuba

Bilo da Vam je potrebno saniranje karijesa i plomba, ili zahtevno lečenje korenova zuba („vađenje živca“), u našoj ordinaciji se radi sa najkvlitetnijim (najkvalitetnijim) materijalima za izradu istih. Primenjujemo mašinsku obradu kanala zuba (lečenje zuba), uz primenu aparata najnovije generacije, što osigurava bolje lečenje i samim tim spašavanje zuba, da ne dođe do gubitka istog, ili pojave ciste, usled neadekvatnog lečenja.

Estetika i Anti-Aging program

Naši doktori su edukovani i sertifikovani za izvođenje estetskih i anti-aging tretmana. Uz primenu hijaluronske kiseline neospornog kvaliteta (dobijate sertifikat od proizvođača) možete da korigujete i ulepšate izgled Vaših usana na prirodan način, uz botulinum toxin (botoxa) da popunite bore, izgledate sveže. Uz razne mezo-koktele prilagođenim Vašim potrebama, možete da negujete Vaše lice na prirodan i efektniji način, jer su rezulati vidljivi odmah. Zakažite konsultaciju, i uverite se zašto nam se pacijenti vraćaju.

stomatolog DentalMed Novi Sad

Zašto baš mi

Zato što, sem što činimo tim edukovanih, ambicioznih i ljubaznih doktora, trudimo se da slušamo Vaše želje i učinimo da se sa nama osetite sigurno. Cilj nam je, da konačno imate mesto gde ćete se vrlo rado vraćati, u cilju održavanja Vašeg oralnog zdravlja.

Pouzdani
100%
Kvalitetni
100%
Odgovorni
100%
Profesionalni
100%